ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
Δελτίο Τύπου 3
Αγ . Νικόλαος 29/03/2016
ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

φέρεται σε γνώση των κατοίκων της περιοχής του Δήμου Αγ. Νικολάου ότι:

Για πρώτη φορά παρέχεται η δυνατότητα στους Έλληνες πολίτες ,  να αποπληρώσουν νόμιμα κάθε οφειλή τους προς το δημόσιο , τα ασφαλιστικά ταμεία , αλλά και τις τράπεζες και να διασώσουν τις περιουσίες τους. Από την επί δεκαετίες μεθοδευμένη δήμευση , που δολίως και συντονισμένα επιχειρείται , από τα ανθελληνικά κέντρα εξουσίας, εντός και εκτός της Ελλάδος , με σκοπό να καταστούμε από κυρίαρχοι Έλληνες Ιθαγενείς, εσαεί δεσμώτες , ενός χαλκευμένου, επαχθούς και επονείδιστου χρέους.
«Ολοσχερής αποπληρωμή και οριστική απαλλαγή από κάθε οφειλή προς τις τράπεζες, το δημόσιο (ΕΝΦΙΑ-Φόρος εισοδήματος-Φ.Π.Α.-Τέλη κυκλοφορίας κ.λ.) καθώς και εισφορές προς όλα τα ασφαλιστικά ταμεία (ΙΚΑ-ΤΕΒΕ κ.λ)»
Ο Αρτέμης  Σώρρας , πρόεδρος της Ελλήνων Συνέλευσης , κατέθεσε προσωπικά , νόμιμα και με πάσα ευθύνη των πράξεών του, προτάσεις χρηματοδότησης προς την Ελληνική Κυρίαρχη Δημοκρατία, ήτοι:
α) Ποσό ύψους 600 Δις. Δολ. Αμερικής από το 2012.
β) Ποσό ύψους 2,3 Τρις Ευρώ , από το 2013 (Χρηματοδότηση όλων των έργων υποδομών των δήμων της Ελλάδος)
γ)Ποσό ύψους 115 Τρις Δολ. Αμερικής από το 2007 (Ισολογισμός της παγκόσμιας τράπεζας-Εθνικά καταπιστεύματα, με υπογραφές Κου Παπούλια-Προέδρου της Δημοκρατίας, Κου Αλογοσκούφη-Υπουργού Οικονομικών, Κου Βασιλάκη Πρέσβη της Ελλάδος στα Ηνωμένα Εθνη & 40 παγκόσμιων θεσμών)
Για την εξαγορά του εξωτερικού χρέους την κάλυψη των νέων αναγκών για αειφόρο ανάπτυξη και ευημερία, την κεφαλαιοποίηση των τραπεζών , καθώς και την αποπληρωμή των ιδιωτικών ή εταιρικών οφειλών προς το δημόσιο, τα ασφαλιστικά ταμεία και τις τράπεζες.
Οι πιο πάνω κατατεθειμένες οικονομικές προτάσεις, έχουν παντιοτρόπως θεωρηθεί, αναγνωστεί, και κυρωθεί, σύμφωνα με τον τρόπο που επιτάσσει η Ελληνική αλλά και η παγκόσμια νομοθεσία , ως προς την εγκυρότητα, γνησιότητα, αξία και ισχύ.
Το πολιτικό κατεστημένο, παρά την δυνατότητα που επανειλημμένως του δόθηκε, προκλητικά και απροσχημάτιστα μέχρι σήμερα, δεν αξιοποίησε αυτή τη δυνατότητα, με αποτέλεσμα ένα ολόκληρο Έθνος να έχει καταδικαστεί σε καθολική ομηρία από τους τραπεζίτες και δανειστές.
Ενημερώνουμε όλους τους Έλληνες αυτόχθονες ιθαγενείς, ότι έχουν το αναφαίρετο δικαίωμα ως συγκύριοι αλλά και συνδικαιούχοι επί των προαναφερθέντων  κεφαλαίων, καθώς και υποχρέωση που απορρέει εκ του συντάγματος, να δώσουν την εντολή και να εξουσιοδοτήσουν τους αρμόδιους δημόσιους λειτουργούς, να εισπράξουν αντ’ αυτών και για λογαριασμό τους το εξ’ αδιαιρέτου μερίδιο που τους αναλογεί. 
Όλα τα γραφεία της Ελλήνων Συνέλευσης –Ε.ΣΥ. στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό , θα αναλάβουν ατελώς την εποπτεία της ορθής συμπλήρωσης των αιτήσεων, θα προμηθεύσουν τα σχετικά έγγραφα, θα συντονίσουν την επίδοση των σχετικών εξωδίκων προς κάθε δημόσια υπηρεσία, ασφαλιστικό ταμείο ή τράπεζα , καθώς και θα επιμεληθούν της εκτέλεσης της ως άνω διαδικασίας.
Σε περίπτωση που κάποιος είναι κάτοικος της περιοχής μας και θέλει να κάνει το εξώδικό του προς κάποια άλλη εφορεία , τράπεζα ή ασφαλιστικό ταμείο, απλά θα εξουσιοδοτήσει κάποιο άλλο άτομο κάτοικο της περιοχής που είναι η υπηρεσία που ενδιαφέρεται και απευθυνόμενος στο ανάλογο γραφείο Ε.ΣΥ. της περιοχής , θα ολοκληρώσει την διαδικασία.

Όποιος Έλληνας πολίτης ενδιαφέρεται για την εξόφληση των δικών του χρεών, μπορεί να μας πάρει τηλέφωνο στο 28410 89505 , 19:00-21:00 Δευτέρα –Παρασκευή ή να μας επισκεφθεί στα γραφεία μας , Ιωάννη Κονδυλάκη 7 (Πιάτσα ΤΑΞΙ λίμνης) , ή ακόμα να μας στείλει email στο e.sy.ag.nikolaou@gmail.com
Επίσης μπορεί να ασκήσει το δικαίωμά του , εξουσιοδοτώντας μας για την κατάθεση του εξωδίκου του.
Για καθημερινή πληροφόρηση μπορεί να επισκέπτεται το  Blog: http://esyagnikolaou.blogspot.gr/
ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΗ

ΕΚ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ
Ελλήνων Συνέλευσις – Ε.ΣΥ. Αγίου Νικολάου Κρήτης
Ιωάννη Κονδυλάκη
Α.Φ.Μ. 997746527
- ΔΟΥ Αγίου Νικόλαου
Τηλ. 28410 89505    Email:
e.sy.ag.nikolaou@gmail.com

 ΑΡΙΘΜ.2 
Δελτίο Τύπου 05/03/2016
      Ενημερώνουμε τους πολίτες ,της πόλης μας ,οτι ιδρύθηκε Ε.ΣΥ. (Ελλήνων Συνέλευσις) και στον Αγιο Νικόλαο Κρήτης. Είμαστε μια μη κυβερνητική, μη κερδοσκοπική οργάνωση και πολιτικός φορέας εγκεκριμένος απο τον Άρειο Πάγο, που απότερο στόχο έχει ,την συνένωση όλων των Ελλήνων , απαλλάσσοντας τους πολίτες από το εσωτερικό και το εξωτερικό τους χρέος . ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ.
     Η Ελλήνων Συνέλευσης, είναι η οδός για την εγκαθίδρυση της Ελληνικής Δημοκρατίας. Η Δημοκρατία είναι μία και δεν έχει κόμματα. Από το 1932 και μετά επικρατεί η κομματοκρατία. Με την δολοφονία του εκλεγμένου δημοκρατικά Καποδίστρια, ακυρώθηκε η 5η εθνοσυνέλευση, που θα ψήφιζε ο πολίτης για το πολιτικό σύνταγμα. Τότε σταμάτησε και η λειτουργία του μοναδικού έως και σήμερα Ελληνικού πιστωτικού ιδρύματος (ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΙΚΗ) και αντικαταστήθηκε από την Εθνική τράπεζα της Ελλάδος ( ιδιωτικό ίδρυμα ξένων συμφερόντων). Από τότε μέχρι σήμερα ,όλα αυτά τα κόμματα, που πριν τον Οθωνα ήταν ξένες συμμορίες , είναι υπεύθυνα για όλα τα δεινά του Ελληνικού Έθνους , επειδή μας διαίρεσαν, και κομμάτιασαν σε ομάδες την κοινωνία μας.
     Σκοπός λοιπόν της κάθε Ε.ΣΥ. , είναι η συνένωση όλων των Ελλήνων, απανταχού της Γης χωρίς κόμμα, χρώμα, δόγμα και να θυμίσουμε στου Έλληνες ότι, πρώτα γεννηθήκαμε Έλληνες και μετά μας έκαναν ομάδες. Από τους Έλληνες γεννήθηκε η δημοκρατία και η δικαιοσύνη .Η Δημοκρατία είναι μία και πρέπει να έχει Δικαιοσύνη, Λογική, Ελευθερία, Αρετή, Ισότητα, Αφθονία, Αλήθεια, Αισθητική, Αρμονία, Ανδρεία, Ευδαιμονία και Γνώθι σαυτόν. Επίσης η δημοκρατία έχει μόνο Δημόσια Διοίκηση χωρίς δόγμα, χρώμα και κόμμα και μόνο τότε είναι δημοκρατία. Δημοκρατία σημαίνει ' Ο κρατείν του Δήμου', η Ε. ΣΥ. ,  Ελλήνων Συνέλευσης ιδρύεται με σκοπό να επανεγκαθιδρυθεί η Ελληνικότητα, η Συλλογικότητα, η αληθινή Δημοκρατία, η Δικαιοσύνη και η απελευθέρωση της Ελλάδος από τα κόμματα.

     Ελληνίδες, Έλληνες, σύμφωνα με το ΦΕΚ 262-17/12/2014 και ΦΕΚ 18-25/01/2013(μνημόνιο) η Ελλάδα, η Τράπεζα της Ελλάδος και το Τ.Χ.Σ.  έχουν παραιτηθεί, αμετάκλητα και άνευ όρων, από οποιαδήποτε ασυλία, της οποίας είναι ή ενδέχεται να καταστούν δικαιούχοι, όσον αφορά στα «Ίδια» η τα περιουσιακά τους στοιχεία. Επίσης, σύμφωνα με το μνημόνιο, έχουμε υποβληθεί ουσιαστικά και αμετάκλητα, στην αποκλειστική δικαιοδοσία των δικαστηρίων του μεγάλου δουκάτου του Λουξεμβούργου και κάθε απόφαση των δικαστηρίων αυτών, θα είναι οριστική και εκτελεστή στο κράτος μας.

    Τα κόμματα και η κυβέρνηση, είναι υποχρεωμένα, να εκτελούν τις εντολές των δανειστών, λόγο του μνημονίου που έχουν υπογράψει, το γνωρίζουν και κοροϊδεύουν τους πραγματικούς Έλληνες αγωνιστές, μόνο και μόνο για να συντηρούν τα δικαιώματα τους και τις θέσεις τους.
Ο μόνος τρόπος απεμπλοκής από τα μνημόνια, είναι πλέον ,  ίδιοι οι Έλληνες αυτόχθονες ιθαγενείς – πραγματικοί ιδιοκτήτες και κυρίαρχοι της Ελλάδος, να ασκήσουν το δικαίωμα-υποχρέωση της κυριαρχίας τους, με το αναγκαστικό δίκαιο των εθνών, ώστε να δώσουμε οριστική λύση στα μεγάλα προβλήματα της ζωής μας.

    Το έθνος των Έλλήνων, έχει κληρονομικά κεφάλαια που αποκρύπτονται από τους κυβερνώντες συστηματικά, τεράστιο πλούτο μέσα στις τράπεζες στην Ελλάδα, με λογαριασμούς πολλών τρισεκατομμυρίων, που υπογράφονται κάθε χρόνο στον ισολογισμό της Παγκόσμιας Τράπεζας (της οποίας η Ελλάδα είναι ιδρυτικό μέλος) από τον πρόεδρο της δημοκρατίας ,, τον υπουργό οικονομικών και από όλους τους διεθνείς ελεγκτικούς θεσμούς και οργανισμούς.
    Εμείς , οι Έλληνες ,αυτόχθονες, ιθαγενείς ,πρέπει να πάρουμε την απόφαση να τους ενεργοποιήσουμε και να τους χρησιμοποιήσουμε προς όφελος μας. Μην περιμένετε από αυτούς που μας παρέδωσαν, μας κατέστρεψαν, μας κορόιδεψαν, μας έκλεψαν το μέλλον, το δικό μας και των παιδιών μας, να κάνουν την παραμικρή ενέργεια προς όφελος μας. Έχουν παραδώσει αμετάκλητα την εθνική μας κυριαρχία και συνάμα το δικαίωμα να παίρνουν αποφάσεις προς όφελος του έθνους μας και της πατρίδας μας. 
Καλούνται όλοι οι δημότες/πολίτες από κάθε κλάδο- οι εισαγγελείς οι δικηγόροι οι λογιστές και κάθε επαγγελματίας να προσέλθουν στα γραφεία της Ελλήνων Συνέλευσης για να ενημερωθούν και να ενεργοποιηθούν υπέρ της απελευθέρωσης της χώρας μας
    Ο πολιτικός φορέας Έλλήνων Συνέλευσης Ε.ΣΥ. , είναι το συνταγματικό όχημα μας ,για να μπορέσουμε να το κάνουμε αυτό εφικτό.
    Τα γραφεία σας στον Άγιο Νικόλαο, Ελλήνων Συνέλευσης Ε.ΣΥ. είναι στημένα,  έτοιμα και περιμένουν τους ιδιοκτήτες-δημότες να τα στελεχώσουν, για να προχωρήσουμε μαζί με όλους τους Έλληνες, στην εφαρμογή της πραγματικής δημοκρατίας και στον δρόμο εξόδου από την ψεύτικη κρίση, προς την ευημερία και την ευδαιμονία όλων των Ελλήνων.

ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΗ
Ε.ΣΥ. Άγιου Νικολάου Κρήτης
      
      Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                   Ο ΓΕΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                           
 Μάριος Κουνδουράκης                                                                               Γιώργος Αλέξης                   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου