Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου 2017

ΕΙΜΑΙ -ΚΑΝΩ -ΕΧΩ -George 21


ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!
ΕΧΩ ΕΚΤΕΘΕΙ . ΑΛΛΟΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ , ΑΛΛΟΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΛΑΦΡΟΙΣΚΙΩΤΟΣ , ΑΛΛΟΙ ΟΤΙ ΕΙΠΑΙ ΕΥΚΟΛΟΠΙΣΤΟΣ , ΑΛΛΟΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ, ΑΛΛΟΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΗΣ , ΑΛΛΟΙ ΠΑΛΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ . ΞΕΡΕΙΣ ΟΙ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΤΟΣ. ΟΜΩΣ ΟΤΑ ΕΛΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΤΟΤΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ , ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ (ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΑ) , ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ , ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ, ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ. ΔΗΛΩΝΩ ΠΑΝΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΜΑΙ, ΜΕ ΓΡΑΠΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ , ΜΕ ΓΝΩΣΗ , ΠΑΡΡΗΣΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑΠΑΡΝΗΣΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ.

"""ΕΙΜΑΙ"" ΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΤΟΥ ΚΛΗΡΟΔΩΤΗΣΕ ΑΝΔΡΕΙΑ, ΓΝΩΘΙ ΣΑΥΤΟΝ, ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ, ,ΛΟΓΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΑΡΕΤΗ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ , ΙΣΟΤΗΤΑ ΑΦΘΟΝΙΑ , ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΚΟΡΠΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΠΟΥ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ.
""ΚΑΝΩ"" ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ (ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ), ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΜΕ ΟΠΛΑ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ, ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ. ΚΑΝΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ , ΜΕ ΤΟΛΜΗ ΚΑΙ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ .""ΕΧΩ"" ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΟΥ ΚΑΘΑΡΗ ΔΙΟΤΙ ΠΡΑΤΤΩ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΟΥ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ , ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΤΗΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ , ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΕΙΝΑΙ ΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΥΥΥΥΥ!!!! ΤΙ ΕΙΣΑΙ , ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙΣ?? ΠΕΣ ΜΟΥ. George 21 Alexander 33, Cherokee 21

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου