ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΜΕΓΑΛΗ Η ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ -ΓΙΑ 2Η ΦΟΡΑ ΕΠΙΚΥΡΩΝΕΤΑΙ Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  78
ΠΕΜΠΤΗ 16-11-2017

Σύμφωνα με το  άρθρου 57 ΚΠΔ  Παράγραφος 1. "Αν κάποιος καταδικαστεί αμετάκλητα, η αθωωθεί, ή έχει πάψει ποινική δίωξη εναντίον του, δεν μπορεί να ασκηθεί και πάλι σε βάρος του δίωξη, για την ίδια πράξη, ακόμη και αν δοθεί σε αυτή διαφορετικός νομικός χαρακτηρισμός ". Παράγραφος 3. « Αν παρά την πιο πάνω απαγόρευση ασκηθεί ποινική δίωξη, κηρύσσεται απαράδεκτη λόγω δεδικασμένου».
Στις 15-11-2017 , στα δικαστήρια της Ευελπίδων, επιχειρήθηκε δικαστικό πραξικόπημα.  Το διεφθαρμένο καθεστώς, υπηρετώντας την τραπεζική δικτατορία,  είχε φροντίσει κάποια χρόνια πριν, να άρει την ανεξαρτησία της δικαιοσύνης. Πρόσφατα  επιχείρησε, να κάνει αναίρεση υπέρ του νόμου,  της απόφασης 67650/2013 ,  για να ακυρώσει την ύπαρξη των 600 Δις δολαρίων,  που ο Αρτέμης Σώρρας κατέθεσε, υπέρ της κυρίαρχης Ελληνικής Δημοκρατίας . Τα χρήματα αυτά έχουν κατατεθεί για την αποπληρωμή όλων των Α.Φ.Μ. των Ελλήνων, από τον Αρτέμη Σώρρα.  Η δικαιοσύνη, το 2013 εξαντλώντας κάθε περίπτωση για την μη ύπαρξη των 600 Δις,  εξέδωσε απόφαση,  αμετάκλητη και τελεσίδικη , που πιστοποιούσε την ύπαρξη αυτών.  
Το καθεστώς μη θέλοντας να απελευθερώσει την Ελλάδα, από τα χρέη των Ελλήνων, προσπάθησε να αποδομήσει με πολλούς τρόπους,  αυτήν την απόφαση , αποτρέποντας τους Έλληνες, από την εξώδικη εντολή εξόφλησης των χρεών τους.  Η αναίρεση υπέρ  του νόμου,  δεν πέρασε.  Έτσι σκαρφίστηκε να κάνει αναψηλάφηση της δικής,  πράγμα που δεν έχει ξαναγίνει ούτε και δικαιούται, σε αμετάκλητη και τελεσίδικη απόφαση σύμφωνα με τον Κ.Π.Δ. ΆΡΘΡΟ 57 , παράγραφος 1,3 .  Ένα στημένο δικαστήριο, ανέλαβε την εργολαβία της προδοτικής κυβέρνησης.  Ο εισαγγελέας με απαράδεκτη συμπεριφορά και αφού 4 φορές κατέβηκαν από την έδρα οι δικαστές, για σύσκεψη επί των ενστάσεων του συνηγόρου υπεράσπισης του Αρτέμη Σώρρα , Φώτη Μπαμπάνη, δέχθηκε μήνυση επί της έδρας (σπάνιο φαινόμενο) από τον συνήγορο,  με συνέπεια να διακοπεί η δική και να εξαιρεθεί ο εισαγγελέας.  Στην συνέχεια της δικής,  με νέο εισαγγελέα,  επικυρώθηκε η απόφαση του 2013 για την αθώωση του Αρτέμη Σώρρα και την ύπαρξη και διαχείριση των 600 δις δολαρίων από τον Αρτέμη Σώρρα.  Για δεύτερη φορά λοιπόν,  δικαστήριο αποφάσισε τελεσίδικα και αμετάκλητα, την ύπαρξη των χρημάτων αυτών υπέρ των Ελλήνων . Αυτό δείχνει ότι υπάρχουν μέσα στην δικαιοσύνη, καθαροί δικαστές και εισαγγελείς που εκτελούν το καθήκον τους και όλα τα κόλπα που χρησιμοποίησε το καθεστώς, για να παραπλανήσει τους Έλληνες και να τους αποτρέψει από το να κάνουν τις εξώδικες εντολές εξόφλησης των χρεών τους, καταρρέουν . Τα ΜΜΕ έχουν εξαπατήσει τους πολίτες, εκτελώντας εντολές των εργοδοτών τους καναλαρχών - τραπεζιτών και πλέον οι πολίτες μπορούν να  προσέρχονται στα γραφεία των 350 Ε.ΣΥ. σε όλη την χώρα, για την ενημέρωση τους και την διαδικασία ολοκλήρωσης, των εξώδικων εντολών εξόφλησης των χρεών τους προς τις τράπεζες,  εφορίες,  ασφαλιστικά ταμεία,  Δήμο και ΔΕΗ. 

Γεώργιος Αλέξης

ΔΙΕΥΘΥΝΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ –ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΥΠΟΥ Ε.ΣΥ. ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ