ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts


Αγ. Νικόλαος  11-10-2016 (Εστάλει για δημοσίευση στα ΜΜΕ)



ΠΙΣΤΕΥΑ-ΤΩΡΑ ΞΕΡΩ

Αλήθεια αναρωτιέμαι αν βρισκόμαστε μέσα σε ένα τεράστιο MATRIX . Βέβαια το να αναρωτιέσαι μόνο δεν έχει νόημα όταν όλα όσα συμβαίνουν αποδεικνύουν του λόγου το αληθές. Η εικονική πραγματικότητα έχει μπει σθεναρά μέσα στην ύπαρξή μας. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που ενώ είναι εγκλωβισμένοι, αντιστέκονται , βάζοντας την νόηση να υπερνικήσει την υλική δομή μιας ψεύτικης πραγματικότητας. Υπάρχουν και κάποιοι άλλοι που είναι τα υβρίδια των ανθρώπων , που είναι ταγμένοι , συνειδητά  , υποσυνείδητα ή εντελώς ασυνείδητα στην εξαφάνιση του ανθρώπινου γένους . Αυτό το ανθρώπινο γένος , έχει ρίζες και νόηση Ελληνικού γονιδίου και πολιτισμού. Ότι και να ακουμπήσει κανείς , ότι και να δει, ότι και να ακούσει, ότι και να γευτεί , ότι και να μυρίσει, με τις αισθήσεις αλλά και με τις παραισθήσεις , στην γη και στον αέρα , έχει Ελληνική υπογραφή. Άλλωστε έχουν δημόσια εκφραστεί επώνυμοι άνθρωποι συγκεκριμένης φυλής , ότι είναι και ο λόγος που μισούν τους ΄Ελληνες (τους βρίσκουν συνεχώς μπροστά τους , όποια πέτρα και να σηκώσουν). Αυτοί οι άλλοι μας τα έχουν κλέψει όλα και τα έχουν μοστράρει για δικά τους , από τον κατακλυσμό του Δευκαλίωνα , μέχρι το αλφάβητό μας.
Ο Έλληνας ήταν σε διαρκή διωγμό και πόλεμο στο διάβα των χρόνων. Αφού έδωσε τα πάντα στην ανθρωπότητα , μια συγκεκριμένη πάστα ανθρώπων , με την διαβολική πονηριά που τους διακρίνει σκέφτηκαν να οικιοποιηθούν κάθε Ελληνικό επίτευγμα και κάθε Ελληνική γνώση και να την πλασάρουν σαν δική τους , με ταυτόχρονη προσπάθεια γενοκτονίας του Ελληνικού γένους.
Αυτή η προσπάθεια γίνεται για πολλούς αιώνες , χωρίς όμως μεγάλη διάρκεια και επιτυχία. Η θέση που βρίσκεται το οικόπεδο που κατοικεί ο Έλληνας, καθώς και η νόηση που κουβαλάει γονιδιακά, δεν είναι τυχαία , αλλά είναι και αδιαμφισβήτητα στο κέντρο των πολιτισμών .
Μέσα στο ματρίξ που δημιούργησαν , για να μας ελέγχουν , υπάρχει μια βιομηχανία  επιστημονικού ελέγχουν των συνειδήσεων , που καρφώνει ψυχολογικά μικροτσίπ, στους εγκεφάλους των ανθρώπων Ελλήνων , για να ελέγχει και κατευθύνει τις αντιδράσεις , σε ότι δήποτε νέο όπλο έχουν λανσάρει στην αγορά του πλανήτη , τα μιάσματα –ερπετοειδή , για να ποδηγετούν και να καταστέλλουν .
Όμως παρά το υπνωτισμένο μυαλό του ανθρώπου Έλληνα , η διάχυτη ενεργειακή ισορροπία του σύμπαντος, υποχρέωσε το DNA του να ξυπνήσει και να δημιουργήσει την ισορροπία που έχει τώρα και χρόνια χαθεί , με τόσες τεράστιες ανθρωπογενής καταστροφές.
Μέχρι χθες πιστέψαμε κόμματα και δόγματα , τα οποία σχεδιάστηκαν σκοπίμως για να διαιρούν τους λαούς και να τους ελέγχουν . Η πίστη αυτή μας έκανε να είμαστε απέναντι ο ένας στον άλλο και να μη μπορέσουμε ποτέ να κυριαρχήσουμε στην πατρίδα μας Ελλάδα. Σήμερα όμως είμαστε ευγνώμονες που βρέθηκε ένας μηχανισμός , ο οποίος μας άνοιξε τα μάτια για τον κληρονομικό πλούτο που έχουμε , για την ψεύτικη ιστορία που μας σέρβιραν τόσα χρόνια, για την δυνατότητα που έχουμε να ενωθούμε όλοι οι Έλληνες και να πάρουμε πίσω την πατρίδα μας.  
Η κρίσιμη μάζα έχει επιτευχθεί και καμία πλανητική δύναμη δεν μπορεί να την σταματήσει. Οι Έλληνες αφυπνίστηκαν και συνεχίζουν , γινόμενοι μια πύρινη γροθιά στο στομάχι του θηρίου. Κάποιοι πολύ θαρραλέοι έχουν μπει μπροστά. Πάντα έτσι συμβαίνει σε ότιδήποτε νέο ξεκινάει. Αυτοί οι λίγοι που κάθε μέρα γίνονται πολλοί με γεωμετρική πρόοδο , έχουν σπάσει την γυάλινη σφαίρα του MATRIX και έχουν αιχμαλωτίσει την αλήθεια που βρισκόταν απέξω. Την έχουν κάνει κτήμα τους και την μεταδίδουν πλέον σε όλους . Όσοι είναι Έλληνες άνθρωποι την αντιλαμβάνονται άμεσα, υπάρχουν και κάποιοι που θέλουν βέβαια τον χρόνο τους, προσπαθώντας να πάρουν απαντήσεις και εκφράζοντας επιφυλάξεις . Είναι τόσο δύσκολο το ξεβόλεμα και η απομηχανοποίηση των καθημερινών αυτόματων ενεργειών του εγκεφάλου. Όσοι πάλι είναι μέσα στην κάστα των επικυρίαρχων και των υβριδίων του ανθρώπου , έχουν σθεναρές αντιστάσεις στην αλλαγή που έρχεται και στην επικράτηση της αλήθειας.
Υπάρχουν αντιδράσεις κάποιων Ελλήνων ανθρώπων, που βρίσκονται στο στάδιο της απεξάρτησης από την εικονική πραγματικότητα που μας έχουν επιβάλει οι επικυρίαρχοι , καθώς και όλων των μεταλλαγμένων ανθρώπων –υβριδίων , που έρχονται εντελώς κόντρα με την νόηση και την λογική.
Δεν μπορεί δηλαδή να εξηγηθεί , με βάση την λογική,  η αντίδραση που εκδηλώνεται από όλο το πολιτικό , το δογματικό, το καλπονοθευτικό και το λαθροεμπορικό κατεστημένο , στην νόμιμη αποπληρωμή των χρεών μας , ενώ έχουν αποφανθεί , παγκόσμιοι και Ελληνικοί θεσμοί για τον κληρονομικό πλούτο που έχουμε σαν κυρίαρχοι Έλληνες και μας τον έχουν κρύψει.  Ενώ έχει αποφανθεί τελεσίδικα η Ελληνική δικαιοσύνη για την ύπαρξη πλούτου, που μας κάνει δικαιούχους σαν κυρίαρχους Έλληνες. Τελικά μήπως δεν θέλουν να ξεχρεώσουμε και ο στόχος τους δεν είναι το ψεύτικο, επονείδιστο, επαχθές και απεχθές χρέος που μας έχουν επιβάλει αλλά ο ίδιος ο άνθρωπος Έλληνας; Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι, το γιατί αφού όλοι θέλουμε να ξεχρεώσουμε και υπάρχουν τα οικονομικά εργαλεία για αυτό , κάποιοι στέκονται απέναντί μας και μας πυροβολούν σαν να τους παίρνουμε το ψωμί από τα χέρια !
Έρχεται η κάστα των δημοσιογράφων και μας βομβαρδίζουν με λάσπη, συκοφαντίες και ψέματα , προσπαθώντας να ενεργοποιήσει τα ψυχολογικά μικροτσίπ ελέγχου των συνειδήσεων , πατώντας το συναισθηματικό κουμπάκι,  και μας λέει ότι οι παγκόσμιοι θεσμοί αλλά και οι Ελληνικοί είναι απατεώνες. Μας λένε ότι οι τελεσίδικες αποφάσεις της Ελληνικής δικαιοσύνης είναι ανυπόστατες. Μας λένε ότι έχουμε πτωχεύσει και ότι δεν έχουμε καθόλου χρήματα . Μας λένε ότι έχουμε χρέος εκατοντάδων δις .
Μετά έρχονται οι πολιτικοί , που υπέγραψαν όλα τα μνημόνια και παρέδωσαν την εθνική κυριαρχία μας προδίδοντας την πατρίδα μας και μας λένε ότι εκείνοι που διαδίδουν ειδήσεις για την αποπληρωμή των χρεών των Ελλήνων είναι απατεώνες και χρήματα δεν υπάρχουν .
Κατόπιν έρχονται οι δικηγόροι που ουσιαστικά νομοθετούσαν και νομοθετούν(αφού η πλειοψηφία της βουλής είναι δικηγόροι) και κατηγορούν ότι η Ελλήνων συνέλευσις παραπλανά τον κόσμο , ότι τα χρήματα δεν υπάρχουν και ότι μόνο εκείνοι μπορούν να τους βοηθήσουν να ξεχρεώσουν . Καλά όποιος νοήμων διαβάσει την ανακοίνωση που έγραψε ο δικηγορικός σύλλογος Ηρακλείου , θα καταλάβει ότι έχουν περιέλθει σε απόγνωση, γιατί δεν έχουν λάβει από τις εξώδικες εντολές εξουσιοδοτήσεις , καθόσον γίνονται δωρεάν από τα γραφεία της Ελλήνων συνέλευσις. Το μόνο κόστος είναι 360 φωτοτυπίες που συνοδεύουν το εξώδικο (18,00 €) , 4,00 € για τον δικαστικό επιμελητή που κάνει επίδοση στο υπουργείο οικονομικών και 3,00 € για την μεταφορική Αθήνα-Αγ. Νικόλαο-Αθήνα. Η βοήθεια γίνεται εθελοντικά από μέλη της Ελλήνων συνέλευσις . Εχουν διαρρεύσει τόσες συκοφαντίες που έχουν αρχίσει να παίρνουν την νομική τους οδό .
Ακολούθως έρχεται μια άλλη κάστα δηλών, ανάγωγων και ανήθικων μη ανθρώπων , που κρύβονται πίσω από διάφορες ομάδες , υποτίθεται αγανακτισμένων (βάλε περιοχή) , αλλά και ψεύτικων προφίλ σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης που δρουν νομίζοντας ότι είναι στο απυρόβλητο. Παίρνουν λοιπόν φωτογραφίες από τα προφίλ ανθρώπων Ελλήνων , που αγωνίζονται για να επανακτήσουμε την κυριαρχία μας και να αποπληρώσουν όλα τα χρέη τους οι Έλληνες, με νόμιμο και αδιαμφησβήτητο τρόπο και τις διασύρουν , γελοιοποιούν , λασπολογούν .
Τελευταία αφήνω μια αριστερίστικη εργολαβία , μισθοφόρων ανθρώπων(;;;;;;;;;),που μέσα από  τις ΜΚΟ του GEORGE SOROS , προσπαθούν να εγκαταστήσουν λαθρομετανάστες σε προμελετημένα και σχεδιασμένα κέντρα HOT SPOT (Mε αμφίβολο ρόλο σε περίοδο κρίσης), οργανώνοντας μια τεράστια εκστρατεία παραπληροφόρησης, που έχει σαν βασικό συστατικό το συναίσθημα των Ελλήνων.
Όλοι αυτοί απειλούν με μηνύσεις την Ελλήνων συνέλευση , και κάνουν τα πάντα για να μη φτάσει η αλήθεια και η πληροφορία στον κάθε πολίτη.
Τους προκαλώ λοιπόν και είναι αυτό που επιδιώκουμε εμείς στην Ελλήνων συνέλευση, να μας κάνουν μηνύσεις , πολλές μηνύσεις .  Και μάλιστα να είναι σε δημόσια θέα με την τηλεόραση . Επίσης να καλέσουν στα πιο μεγάλα κανάλια και στις πιο μεγάλες σε κυκλοφορία εφημερίδες μέλη της Ελλήνων συνέλευσις για ερωτήσεις και συνεντεύξεις . Βέβαια χωρίς να κόβουν και να ράβουν τα βίντεο και να παραπλανούν τον κόσμο, όπως έγινε πρόσφατα σε συνέντευξη του Αρτέμη Σώρρα , που έκοψαν το βίντεο και του έβαλαν στο στόμα λέξη που ενώ απευθυνόταν στους επικυρίαρχους, φάνηκε ότι απευθύνεται στους καθόλα άξιους σεβασμού αναπήρους .Ολόκληρο το βίντεο όποιος το παρακολουθήσει θα διαπιστώσει το παιγνίδι που παίζεται.  Καλό είναι, ο κάθε ένας να προστατεύεται από τον πόλεμο της παραπληροφόρησης και να αναρωτηθεί γιατί να γίνεται, αφού ο σκοπός είναι η απελευθέρωση της πατρίδας μας και η αποπληρωμή όλων των χρεών .
Όταν μπορέσετε να απαντήσετε στα ερωτηματικά που σας απασχολούν , ίσως να κατευθυνθείτε σε ένα από τα 340 γραφεία της Ελλήνων συνέλευσις σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό , για να κάνετε αποδοχή της κληρονομιάς σας και να εξοφλήσετε τα δικά σας χρέη. Για όσους δε θέλουν να δουν όλα τα αποδεικτικά στοιχεία που αποτελούν όπλα στην απελευθέρωσή μας ας επισκεφτούν τα http://alfeiospotamos.gr/ και http://esyagnikolaou.blogspot.gr/ .

Γιώργος Αλέξης
 ( Πρώην Καθ. Φυσ. Αγωγής –Συγγραφέας-Γεν Γραμ. Ελλήνων Συνέλευσης Αγ. Νικολάου)