ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ-



Δελτίο Τύπου
Αγ . Νικόλαος 21/05/2016
ΠΡΟΣ ΤΑ Μ.Μ.Ε
Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ
Εξ΄ αφορμής του δημοσιεύματος της εφημερίδος «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ» την Τρίτη 17-5-2016 με τίτλο « ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ……» σας πληροφορούμε προς δημοσίευση ότι στις 07-05-2016 κατατέθηκε από τον Αρτέμη Σώρρα , εξώδικη δήλωση , εντολή , διαταγή, εξουσιοδότηση κατά:
Του υπουργού οικονομικών Κ. Τσακαλώτου Ευκλείδη, του προϊσταμένου Δ.Ο.Υ. Πατρέων, του διοικητή της τράπεζας της Ελλάδος Κ. Ιωάννη Στουρνάρα ως και κατά :
Του Κ. Προκόπη Παυλόπουλου , προέδρου της Δημοκρατίας, του Κ. Αλέξη Τσίπρα, πρωθυπουργού της Δημοκρατίας, του προέδρου του Ελληνικού κοινοβουλίου , του Κ. Ρίσι Γκογιάλ ή του αντικαταστάτη του, ως εκπροσώπου του ΔΝΤ, του Κ. Ντεκλάν Κοστέλο ή του αντικαταστάτη του ως εκπροσώπου της Ευρωπαϊκής, του Κ. Φραντζέσκο Ντροαυντι ή του αντικαταστάτη του , ως εκπροσώπου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) , στην Ελλάδα…..
Κοινοποιούμενη προς:
Tον Κ. Εισαγγελέα Αρείου Πάγου , τον Κ. Πρόεδρο του Αρείου Πάγου, αναφορικά με:

«Την Είσπραξη από την Υπηρεσία Σας, εκ Δύο (2) Περιουσιακών Στοιχείων, στα οποία είναι αδιαφιλονίκητος, Νομέας, Κάτοχος και Διαχειριστής, εις πλήρη και ολοσχερή εξόφληση, κάθε οφειλής όλων των Ελλήνων, έαντι του Ιδιωτικού και Δημοσίου Χρέους – από Εσωτερικούς και Εξωτερικούς Δανειστές, όπως αυτό κατά κεφαλήν, αναλογεί στον κάθε ένα, από οιαδήποτε αιτία και αν Νομίμως βεβαιώθηκε ή πρόκειται να βεβαιωθεί…..»
Υ.Γ. Ολόκληρο το εξώδικο είναι στην διάθεσή σας και το οποίο επισυνάπτουμε για κάθε ενδιαφερόμενο.

https://issuu.com/ei_end_info/docs/____________-______________-09-05-2
ΕΚ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ