ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΑΙΤΗΣΗ, ΑΝΑΦΟΡΑ, ΠΡΟΤΑΣΗ ,ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΔΗΜΟΤΩΝ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ



ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ 3ου ΘΈΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ **ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΚΑΤΑΛΛΗΛΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΣΤΕΓΑΣΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ***
     ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΦΑΣΙΖΟΥΣΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΑΝ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΑΣ ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΛΥ **ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ** ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΑ ΣΥΜΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΦΑΣΙΖΟΥΣΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΤΟΛΕΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ.
ΑΣ ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΕΝΑΝΤΙΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΟΥΝ .













Ε.ΣΥ. - ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ
Ιωάννου Κονδυλάκη αρ. 7, Αγ. Νικόλαος, Νομού Λασιθίου, Τ.Κ. 72100, Κρήτη, ΕΛΛΑΣ
Α.Φ.Μ. 997746527, Δ.Ο.Υ. ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΑΡ. Γ.Ε.ΜΗ:

Τηλ. +302841089505, Φαξ: Εμαιλ: e.sy.ag.nikolaou@gmail.com

ΑΙΤΗΣΗ, ΑΝΑΦΟΡΑ, ΠΡΟΤΑΣΗ
                                                              ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΔΗΜΟΤΩΝ                            
ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΚΡΗΤΗΣ



Του Μη Κυβερνητικού Οργανισμού (με τη μορφή Αστικής Εταιρείας) Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα (Μ.Κ.Ο.), με την επωνυμία «Ε.ΣΥ. - ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ», που εδρεύει στην περιοχή Αγίου Νικολάου, στην οδό Ιωάννου Κονδυλάκη Αρ. 7, Τ.Κ. 72100, Νήσου Κρήτης,  και που εκπροσωπείται νόμιμα,

1.      Τον Δήμαρχο Αγίου Νικολάου Κρήτης, που κατοικοεδρεύει στο Δημοτικό Μέγαρο του Δήμου Αγίου Νικολάου, Νομού Λασιθίου, στην Δ/νση Ρ. Καπετανάκη, αρ. 7, στον Άγ. Νικόλαος, Τ.Κ. 721 00.
2.      Τον Πρόεδρο και τα Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αγίου Νικολάου Κρήτης, κατοικοεδρεύοντως ομοίως στο Δημαρχιακό Μέγαρο του Δήμου Αγίου Νικολάου.
3.      Τους Προέδρους Δημοτικών & Τοπικών Κοινοτήτων.
4.      Τους Εκπροσώπους των Τοπικών Κοινοτήτων.
5.      Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης.
6.      Περιφερειάρχη Λασιθίου.

ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ
με την προ Ημερησίας Διατάξεως Πρόσκληση, Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, με αρ. Πρωτοκόλλου 3888 / 17-3-2016, στις 23 του μηνός Μαρτίου 2016, ημέρα Τετάρτη και ώρα 17:30, στην αίθουσα Συνεδριάσεων, Πολύκεντρο REX, στον 3ο όροφο, στην οδό Σφακιανάκη επί του από 3ου Θέματος, ήτοι:-
«ΕΠΙ ΤΟΥ 16/ 3/ 2016 ΕΓΓΡΑΦΟΥ, ΠΟΥ ΑΠΕΣΤΑΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΕΣΗ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΠΛΗΣΙΟΝ ΤΟΥ ΑΣΤΙΚΟΥ ΙΣΤΟΥ, ΚΑΤΑΛΛΗΛΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟ, ΥΔΡΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΚΑΛΥΨΗ - ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ - ΥΠΟΔΟΧΗΣ, ΣΤΕΓΑΣΗΣ, ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΠΙΚΟΥΡΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ, ΣΕ ΣΙΤΙΣΗ, ΕΝΔΥΣΗ, ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΑΥΤΩΝ»
Αξιότιμε Δήμαρχε, Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου, Κύριοι/ Κυρίες Δημοτικοί Σύμβουλοι και λοιποί παριστάμενοι στην παρούσα συνεδρίαση.

Υπό την ιδιότητά μας, των Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού «Ε.ΣΥ.- ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ» και εκπροσωπώντας μεγάλο αριθμό Πολιτών του Δήμου μας, παριστάμεθα σήμερα Ενώπιών Σας, για το μείζων θέμα που αφορά το σύνολο των Δημοτών, αναφορικά με την εύρεση χώρων στέγασης και φιλοξενίας προσφύγων, εντός ή πλησίον του αστικού ιστού του Δήμου μας.  

Δεδομένου ότι, εις την Ελληνική Επικράτεια, καταγράφεται κατά τα τελευταία έτη, μια συνεχώς αυξανόμενη και εν πολλοίς μεθοδευμένη εισροή μεταναστών και προσφύγων. Λαμβανομένης δε υπ' όψιν, της πλήρους αδυναμίας ελέγχου, της καθόλα βίαιης και μη αναμενόμενης εξέλιξης της κατάστασης αυτής, από την Ελληνική Κυβέρνηση και τις Δημοτικλες Αρχές, η χώρα βυθίζεται ολοένα και περισσότερο, σε μια μη αναστρέψιμη οικονομική ύφεση και παράλληλα δημιουργούνται σοβαρότατα προβλήματα, τόσο στη στέγαση, όσο και στη σίτιση αυτών καθώς και προσβάλλονται σειρά Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων που αφορούν το Γένος του αυτόχθονα Έλληνα, αλλοίωση της Ιστορίας, των Ηθών και των Εθίμων μας. Παράλληλα επιβαρύνεται το Εθνικό σύστημα υγείας, η Εθνική ασφάλεια της Χώρας αντιμετωπίζει αυξημένο κίνδυνο και την ίδια στιγμή, οι ίδιοι οι μετανάστες - πρόσφυγες, οδηγούνται στην πορνεία, στις κλοπές, στους βιασμούς, και σε περαιτέρω μιζέρια.

Τόσο το Κράτος, όσο και οι Δήμοι, ένας εκ των οποίων είναι και ο δικός μας Δήμος, όντας ήδη οικονομικά παράλυτοι, παραμένουμε ανίκανοι να αντιμετωπίσουμε τις επείγουσες αυτές ακραίες και πρωτόγνωρες καταστάσεις, ενώ δεν είμαστε καν σε θέση να οργανώσουμε, αλλά ούτε και να προστατεύσουμε, τόσο την Εθνική μας Κυριαρχία, όσο και την ασφάλεια ημών των Νομίμων και Μονίμων πολιτών, με αποτέλεσμα να προκαλείται σοβαρότατος κίνδυνος λαθρεποικισμού, φέρνοντας έτσι την Ελλάδα και τις Περιοχές μας εν γένει, αντιμέτωπες, παρά τις αντίθετες διαβεβαιώσεις των «Εταίρων» μας και δανειστών μας, με ένα πολύπλευρο και μείζονος σημασίας, Ευρωπαϊκό και Διεθνές πρόβλημα.

Το γεγονός του, για απροσδιόριστο χρονικό διάστημα, εγκλωβισμού παράνομων μεταναστών στη Χώρα μας, καθίσταται πλέον βέβαιο, εξαιτίας της πρόσφατης συμφωνίας μεταξύ ΕΕ και Τουρκίας, που καθορίζει μόνο τους τρόπους και το χρόνο επαναπροώθησης στην Γείτονα, περιορισμένου και προκαθορισμένου αριθμού - Αποκλειστικώς - Συρίων προσφύγων, χωρίς καμία πρόβλεψη για την μετεγκατάσταση σε άλλη χώρα λαθρομεταναστών, οιασδήποτε άλλης εθνικότητος.

Η δυσάρεστη και μη αντιστρέψιμη αυτή κατάσταση, επιδεινώνεται περαιτέρω, εξ' αιτίας της πρόσφατης απόφασης πολλών χωρών, για κλείσιμο των συνόρων τους, καταστρατηγώντας έτσι τη συνθήκη του Σένγκεν, αλλά και άλλων Διεθνών Συνθηκών και Κανόνων, με αποτέλεσμα επί της ουσίας, να εγκλωβίζονται μόνιμα οι παράνομοι μετανάστες και οι πρόσφυγες, εντός της Ελληνικής Επικράτειας.

Συνεπεία όλων των ανωτέρω, η Ελλάδα καλείται σήμερα, να στεγάσει, να σιτίσει, να ενδύσει και γενικώς να συνεπικουρήσει παντοιοτρόπως, κάθε μορφής αφικνούμενο μετανάστη, είτε αυτός είναι πρόσφυγας, δικαιούμενος προσωρινού πολιτικού ασύλου, είτε είναι παράνομα εισερχόμενος, αμφιβόλου προθέσεων, δηλ. λαθρομετανάστης.

Με πρόσχημα τον έκτακτο και επείγοντα χαρακτήρα των αθρόων μεταναστευτικών ροών «προσωρινής διαμονής», που εισρέουν στη Χώρα μας,  το Υπουργείο Εσωτερικών της Κεντρικής Κυβερνήσεως, ενεργών κατ' εντολήν των «Εταίρων» και Δανειστών μας, αποφάσισε «Εν Κρυπτώ και Παραβύστω», την ένταξη σε προγράμματα στεγαστικής αποκατάστασης των μεταναστών, πολλαπλώς χρηματοδοτούμενα από το Ελληνικό Δημόσιο και στη συνέχεια κοινοποίησε προς τους Δήμους έγγραφο, ζητώντας τη συνδρομή όλων, για την εύρεση και παραχώρηση δωρεάν Δημοσίων ή/και Δημοτικών κατάλληλων χώρων (συμπεριλαμβανομένων των ιδιωτικών ακινήτων που έχουν περιέλθει εκ κατασχέσεως στην ιδιοκτησία του Δημοσίου, των Ασφαλιστικών Ταμείων και των Τραπεζών),  εντός και πλησίον του Αστικού ιστού, βρίσκοντας νομικό έρεισμα, ΣΤΗΝ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΜΕΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ, κατά τ' Άρθρα 185 & 186 του N. 3463/ 2006, ΦΕΚ Α 114/30.6.2006, η οποία από δικαίωμα δωρεάν χρήσης, μετατρέπεται μονομερώς και αυτοτελώς, σε απόκτηση Κυριότητας, Νομής και Κατοχής, του Δικαιώματος τούτου, νομίμως μεταγραφησομένου, στα οικεία Υποθηκοφυλακεία της Χώρας.
..................................................................................................................................................
ΕΠΕΙΔΗ, η ως άνω πρόσφατη απόφαση, περί παραχώρησης των δικαιωμάτων Κυριότητος και Χρήσης και της Προώθησης των υπό κατάσχεση περιουσιών Ελλήνων Πολιτών και του Δήμου μας, προσκρούει αμέσως στα βασικά – Συνταγματικώς – καθιερωμένα Δικαιώματα ΗΜΩΝ (άρθρα 17 §1, 21§ 4 και 25, του Συντάγματος).

ΕΠΕΙΔΗ, θεωρούμε ότι η προσπάθεια νομιμοποίησης αυτής της έκνομης και Αντισυνταγματικής πολιτικής, χαρακτηρίζεται από απροκάλυπτη διάκριση, έναντι των Ελλήνων Πολιτών, οι οποίοι ειδικά σήμερα, δεδομένων των συνθηκών της παρατεταμένης κρίσης, αδυνατούν να ανατρέψουν την ακούσια μεταβίβαση της ιδιοκτησίας τους.

ΕΠΕΙΔΗ, δυνάμει του Ν.3852 / 2010, που αφορά τη Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης − Πρόγραμμα Καλλικράτη,  οι Δήμοι ως  Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου (Ν.Π.Δ.Δ.), διακρίνονται από ΠΛΗΡΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΑΥΤΟΤΕΛΕΙΑ, αναφορικά με τα θέματα της  αρμοδιότητός τους και ΑΡΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΝΘΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ.

ΕΠΕΙΔΗ, κατά τον ίδιο νόμο Ν. 3852/ 07.06. 2010, οι Δήμοι και οι Περιφέρειες συγκροτούν τον πρώτο και δεύτερο βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης και ΩΣ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΘΕΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΒΙΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, όπως αυτός κατοχυρώνεται από τις διατάξεις του άρθρου 102 του Συντάγματος και του Ευρωπαϊκού Χάρτη Τοπικής Αυτονομίας που κυρώθηκε με το ν. 1850/1989 (ΦΕΚ 144 Α΄) και οι Αποκεντρωμένες Διοικήσεις συγκροτούνται ως ενιαίες μονάδες για τις αποκεντρωμένες υπηρεσίες του Κράτους και Ασκούν Γενική Αποφασιστική Αρμοδιότητα στις Κρατικές υποθέσεις της Περιφέρειάς τους, σύμφωνα με το άρθρο 101 του Συντάγματος.

ΕΠΕΙΔΗ, στις βασικές  υποχρεώσεις του Δημάρχου, κατ’ Άρθρο 58 του Ν.3852 / 2010, είναι το να προασπίζει τα τοπικά συμφέροντα, να διασφαλίζει την ενότητα της τοπικής κοινωνίας και ν’ ασκεί τα καθήκοντά του, προστατεύοντας τον Δημότη, από οποιαδήποτε άμεση ή/ και έμμεση ζημία των Δημοτικών του συμφερόντων, από κάθε άμεσο, έμμεσο ή ακόμα και προφανή κίνδυνο οιασδήποτε μορφής και να ενεργεί πάντοτε με γνώμονα τις Αρχές της Διαφάνειας και της Αποτελεσματικότητος, ακολουθώντας πάντοτε την εντολή που του δόθηκε με την ψήφο εμπιστοσύνης των Δημοτών του.

ΕΠΕΙΔΗ, κατ’ Άρθρο 61 του Ν.3852 / 2010, ο Δήμαρχος, ο Αντιδήμαρχος, τα Μέλη της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητος Ζωής, κατά την ενάσκηση των καθηκόντων τους θα πρέπει:
α.    να εκπληρώνουν ευσυνείδητα τις υποχρεώσεις τους και να ασκούν τα καθήκοντά τους με γνώμονα την εξυπηρέτηση του Δημοσίου συμφέροντος,
β.    να σέβονται και να διασφαλίζουν τα δικαιώματα των πολιτών και να μεριμνούν για την καθολική εκπλήρωσή τους προς τον Δήμο, χωρίς διακρίσεις σε βάρος οιουδήποτε προσώπου, ή του κοινού συμφέροντος.

ΕΠΕΙΔΗ, στα πλαίσια των καθηκόντων σας, εμπίπτει καταρχήν η εν γένει προστασία των Συνδημοτών μας, από καταχρηστικές και παράνομες συμπεριφορές της Διοίκησης (Κεντρικής ή μη).

ΕΠΕΙΔΗ, υπό τις παρούσες συνθήκες, της συνεχούς και συστηματικής αποδόμησης του Ελληνικού κοινωνικού ιστού, αλλά και της στρατηγικής θέσης του νησιού μας, καθίσταται επιτακτική ανάγκη η αποτροπή της παγίωσης μιας τέτοιας πραγματικότητας, η οποία θα έχει ως αποτέλεσμα, την αλλοίωση της πληθυσμιακής σύστασης της νήσου μας που βρίσκεται στο σταυροδρόμι Τριών Ηπείρων και την δημιουργία μιας σειράς απρόβλεπτων εξελίξεων, τόσο για την τοπική Κοινωνία όσο και την Ελληνική Επικράτεια και την Εθνική μας Ασφάλεια και ακεραιότητα, εν γένει. 

ΕΠΕΙΔΗ, οι αποφάσεις που έλαβε Ε.Ε. και Τουρκία είναι σαφές ότι θα επιτείνουν το πρόβλημα της επαναπροώθησης των παράνομων μεταναστών πίσω στην Τουρκία, αφού η νέα αυτή Συμφωνία, προβλέπει την επαναπρωώθηση μόνο Συρίων προσφύγων στην Γείτονα Χώρα αφήνοντας τη Χώρα έρμαιο των Αλλοεθνών που δολίως καταστρώνουν «Συμμαχίες (Συμμορίες) των Προθύμων».

ΕΠΕΙΔΗ, μέρος της εν λόγω συμφωνίας, προβλέπει ότι Τούρκοι χωροφύλακες, που θα εγκατασταθούν στα νησιά μας, θα επιτηρούν αυτήν την «υποτιθέμενη» επανεγκατάσταση των Συρίων προσφύγων πίσω στην Τουρκία, χωρίς να υπάρχει καμμία πρόβλεψη για τους υπόλοιπους μετανάστες άλλων υπηκοοτήτων.

ΕΠΕΙΔΗ, οι ως άνω αποφάσεις θα δημιουργήσουν πολλαπλά προβλήματα τόσο στην οικονομική, όσο και στην κοινωνική ζωή της χώρα μας.

ΕΠΕΙΔΗ,  Το Σύνταγμα της Ελλάδος, θέτει μια σειρά από υποχρεώσεις για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα στο Κράτος:- το άρθρο 1 του Συντάγματος προβλέπει ότι “Θεμέλιο του Πολιτεύματος είναι η Λαϊκή Κυριαρχία, όλες οι εξουσίες πηγάζουν από τον Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους, Το άρθρο 2(1), υπογραμμίζει ότι «ο σεβασμός και η προστασία της αξίας του ανθρώπου, αποτελούν την πρωταρχική υποχρέωση της Πολιτείας».

ΕΠΕΙΔΗ, το μέρος ΙΙ του Συντάγματος προβλέπει ρητά μια σειρά από άλλες υποχρεώσεις του Κράτους, συμπεριλαμβανομένης της Προστασίας της Ιδιοκτησίας (άρθρο 17(1) και (2)) της Οικογένειας, της Μητρότητας και της παιδικής ηλικίας (άρθρο 21.1), της Ειδικής φροντίδας για την Υγεία (άρθ. 21(2) και (3), της εξέλιξης των Συνθηκών Εργασίας (άρθρο 22 (1)) και της Κοινωνικής Ασφαλίσεως (Άρθρο 22 (5)). Όλα αυτά τα δικαιώματα έχουν παραβιασθεί ανεπανόρθωτα, συμπεριλαμβανομένων των δικαιωμάτων μου εις την ισότητα όλων των Ελλήνων (άρθρο 4), την κοινωνική, οικονομική και πολιτική συμμετοχή (άρθρο 5) και το δικαίωμα αιτήσεως (άρθρο 10).

ΕΠΕΙΔΗ, σήμερα περισσότερο παρά ποτέ οι Έλληνες Πολίτες χρίζουν της Αμέριστης συμπαράστασης της Πολιτείας, αναφορικά με τη στέγαση, τη σίτιση και το δικαίωμά τους στην εύρεση κατάλληλης εργασίας, κατά τα οριζόμενα στο Ισχύων Σύνταγμα.  

ΕΠΕΙΔΗ, το Άρθρο 120 υπογραμμίζει ρητά ότι, Η ΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΕΠΑΦΙΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛYΣΕΙ ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ.

ΕΠΕΙΔΗ, δυνάμει του άρθρου 2 της Σύμβασης του ΟΗΕ (9/12/1948), για την πρόληψη και καταστολή του εγκλήματος της Γενοκτονίας, που κυρώθηκε απ την Ελλάδα και ισχύει δυνάμει του Ν.Δ. 3091/54, ως Γενοκτονία θεωρείται και η ΕΚ ΠΡΟΘΕΣΕΩΣ υποβολή της ομάδος σε συνθήκες διαβιώσεως, δυνάμενες να επιφέρουν την πλήρη ή την μερική σωματική καταστροφή αυτής.

ΕΠΕΙΔΗ, δυνάμει του άρθρου 3 σε συνδυασμό με το άρθρο 4 της ως άνω σύμβασης, τιμωρούνται τόσο η πράξη της Γενοκτονίας, όσο και η ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΥΤΗΣ, καθώς και η φυσική, ή η ηθική αυτουργία σε αυτήν, τα άτομα δε τα διενεργήσαντα Γενοκτονίαν, θα τιμωρούνται είτε είναι κυβερνώντες, είτε υπάλληλοι, είτε ιδιώτες, του εγκλήματος ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΘΕΩΡΟΥΜΕΝΗΣ, ΩΣ ΜΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΟΣ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΙΝ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ, ΕΙΣ ΟΙΑΝΔΗΠΟΤΕ ΧΩΡΑΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ ΑΠ ΤΟ ΑΡΜΟΔΙΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ.
ΕΠΕΙΔΗ, έχουν τελεστεί και συνεχίζουν να εκτελούνται, σωρεία από αξιόποινες πράξεις της Εσχάτης Προδοσίας 134 Π.Κ., κακουργηματικής απιστίας 256 Π.Κ. και Παράβασης Καθήκοντος 259 Π.Κ., από όλους τους Αρμόδιους Κρατικούς Φορείς, κατά την άσκηση των Καθηκόντων τους και την υπογραφή των Αντισυνταγματικών Μνημονίων που συνεπεία αυτών η Χώρα σήμερα βρίσκεται χωρίς καμία προφύλαξη έναντι όλων των βίαιων επιθέσεων που δέχεται κάθε μορφής.

ΕΠΕΙΔΗ, σύμφωνα με το άρθρο 134 ΠΚ, με ισόβια ή πρόσκαιρη κάθειρξη τιμωρείται όποιος, α) ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ Η ΑΠΕΙΛΗ ΒΙΑΣ ή με σφετερισμό της ιδιότητάς του ως οργάνου του Κράτους να καταλύσει Η ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙ Η ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΑΝΕΝΕΡΓΟ ΔΙΑΡΚΩΣ Η ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ, ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ, ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗ ΛΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, Ή ΤΙΣ ΘΕΜΕΛΙΩΔΕΙΣ ΑΡΧΕΣ, Ή ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΥ.
ΕΠΕΙΔΗ, για την στοιχειοθέτηση του διαρκούς και απαραγράπτου εγκλήματος της Εσχάτης Προδοσίας, κατ’ άρθρον 134 Π.Κ, αρκεί και μόνη η αμετακλήτως και άνευ όρων  ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ, η οποία τελέστηκε δια της υπογραφής των αντισυνταγματικών μνημονίων και των εφαρμοστικών νόμων που ακολούθησαν, καθώς ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΚΥΡΙΟΤΗΤΟΣ, ΣΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ, παραβιάζοντας έτσι την πληθυσμιακή και εδαφική συνοχή, εντός της Ελληνικής Επικράτειας.

ΕΠΕΙΔΗ, κατά τις οδηγίες του κ. Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, σύμφωνα με υπ. αρ. 4/2012 Εγκύκλιό του, οφείλουν οι Διευθύνοντες τις Εισαγγελίες Εφετών της χώρας να προβαίνουν ΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ, ώστε να συλλαμβάνονται ΆΠΑΝΤΕΣ οι Δημόσιοι/Δημοτικοί Λειτουργοί που διέπραξαν το Αυτόφωρο Κακούργημα. Δεδομένου δε, ότι το έγκλημα της Εσχάτης Προδοσίας είναι Αυτόφωρο Κακούργημα και Διαρκές Έγκλημα-άρα και «Διαρκές Αυτόφωρο»- για την δίωξη και ΔΕΝ απαιτείται άδεια/ απόφαση από την Βουλή, κατά το άρθρο 62 εδ.4 Συντ.

ΕΠΕΙΔΗ, περαιτέρω σύμφωνα με το άρθρο 259 Π.Κ, Δημόσιος/ Δημοτικός Υπάλληλος, που με πρόθεση παραβαίνει καθήκοντα της Υπηρεσίας του, με σκοπό να προσπορίσει στον εαυτό του ή σε άλλον παράνομο όφελος, Ή ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΑΨΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, Ή ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ, ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΜΕ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΜΕΧΡΙ ΔΥΟ ΕΤΩΝ.

ΕΠΕΙΔΗ, ως Δημότες δικαιούμαστε, αλλά είναι καθήκον και υποχρέωσή μας, να συμμετάσχουμε στην λήψη αποφάσεων που αφορούν την ασφάλεια της ζωή μας στον Δήμο μας και εν γένει στο νησί μας.

ΕΠΕΙΔΗ, υπάρχει επείγουσα ανάγκη λήψης αποφάσεων, καθ’ ότι οι εξελίξεις που αφορούν το μεταναστευτικό τρέχουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα.



ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ
ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ,
ΩΣ «Ε.ΣΥ. - ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ»,
ΤΟ Δ.Σ. ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ,
σας καλούμε
Να αποστείτε από οιανδήποτε λήψη αποφάσεως, η οποία θα συντείνει στην παραχώρηση οιονδήποτε χώρων στέγασης μεταναστών, οποτεδήποτε και οπουδήποτε εντός ή πλησίον του Δήμου και των Κοινοτήτων μας, Επί τω Τέλει όπως εξυπηρετηθούν πρωτίστως, το Δημόσιο Συμφέρον, καθώς και το συμφέρον της Τοπικής Κοινωνίας, προκειμένου να μην ανασχεθεί καθοιονδήποτε τρόπο η ομαλή και εύρυθμη λειτουργία, κάθε Κοινωνικής και Οικονομικής δραστηριότητας, αλλά και να μην στερηθούν το Δικαίωμα της Ιδιοκτησίας τους, καθώς και των λοιπών Συνταγματικώς Κατοχυρωμένων Δικαιωμάτων, οι Έλληνες Αυτόχθονες Ιθαγενείς, Μόνιμοι και Νόμιμοι Δημότες του Δήμου μας.

Στην περίπτωση που η παρούσα «Αίτηση, Αναφορά, Πρόταση, Απαίτηση», δεν ήθελε εισακουστεί και γίνει αποδεχτή, χωρίς σαφή, πλήρη και εμπεριστατωμένη αιτιολογία, Σας δηλώνουμε, ότι θα θεωρηθείτε από Ημάς ως Φυσικοί Αυτουργοί, στο Προσχεδιασμένο και συντελούμενο σχέδιο Γενοκτονίας Ημών των Ελλήνων Πολιτών, από Εξωτερικούς και Εσωτερικούς εχθρούς του Γένους μας.

Σας δηλώνουμε δε, ότι σε αντίθετη περίπτωση ήθελε προχωρήσουμε, ως έχοντες έννομο συμφέρον, με κάθε νόμιμο τρόπο, στην διεκδίκηση κάθε νομίμου δικαιώματός μας, καθώς και να στραφούμε προς Άπαντα Υπεύθυνο, συμπεριλαμβανομένων όλων των Συναρμόδιων Δημοσίων Λειτουργών καθώς και των εκπροσώπων Δημοτικών και Περιφερειακών Αρχών, καθώς και των Προϊσταμένων και των Διευθυντών κάθε Αρμοδίας υπηρεσίας, για παράβαση καθήκοντος, καθώς και για κάθε παραβίαση των Θεμελιωδών Αρχών του ισχύοντος Συντάγματος, αλλά και κάθε Διεθνούς Συνθήκης, αναφορικά με τα Δικαιώματα του Ανθρώπου και των Αυτοχθόνων Πληθυσμών.

Άγιος Νικόλαος, 23/ 3/2016

Εν τιμή τελούντες


____________________________________                        ______________________
ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ               Σφραγίδα
Εκ του Δ. Σ.                                                                            

Ο Πρόεδρος