ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΔΗΛΩΣΗ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ



ArtemisSorras
ΑΥΤΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟΣ… ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΙΚΟΣ ! ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ! Η ΕΜΕΙΣ Ή ΑΥΤΟΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ !
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ !

Να καταλάβει ο Άνθρωπος, γιατί έρχονται τεράστιες ανατροπές και τόση μεγάλη κόντρα από τα δόγματα, από τα κόμματα και από όλη την διαδικασία. Θα πρέπει λοιπόν όλοι να καταλάβετε τι ακριβώς κάνουμε, να μπείτε στο πραγματικό πετσί του αγώνα, να παλέψετε για όλα όσα είναι δικά σας! Δυστυχώς, σε αυτόν τον αγώνα, δεν πρόκειται, εγώ τουλάχιστον και σας συμβουλεύω και εσείς, να διαπραγματευτώ ποτέ τίποτα!

ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ! ΑΥΤΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΙΚΟΣ ! ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ! Η ΕΜΕΙΣ Η ΑΥΤΟΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ !
Μην ξαναδιαπραγματευτεί ο Άνθρωπος τίποτα! Η πρώτη Αποστασία έγινε από την διαπραγμάτευση, από τις ανταλλαγές! Τι να διαπραγματευτείς; Ότι σου δηλητηριάζουν τον αέρα, το νερό, το αίμα, τα πάντα, την ψυχή, αν θα σου δηλητηριάζουν μόνο την τροφή, ή το νερό, ή το φαγητό; Ό,τι και να σου δηλητηριάζουν είσαι τελειωμένος, οπότε πώς να διαπραγματευτώ για κάτι που δεν μπορώ; Δεν υπάρχει διαπραγμάτευση. Δεν γίνεται να μου κλέβουν χρόνια, τα πάντα, την ζωή, την Αξία, την Ύπαρξη μου και να διαπραγματεύομαι αν θα μου αφήσει λίγο.
Αυτός ο αγώνας για να κερδίσουμε είναι ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟΣ !
Ο,ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ, ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ! Ο,ΤΙ ΠΗΡΑΤΕ, ΘΑ ΤΟ ΓΥΡΙΣΕΤΕ ΠΙΣΩ! ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΚΙ Ο,ΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΧΕΙ, ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΑΔΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΚΟΥΜΠΗΣΕΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ!
Πρέπει να το καταλάβετε! Μην χαριστείτε σε κανέναν και για τίποτα! Δεν πρέπει να διαπραγματεύεστε, γιατί θα έχετε προδοσίες. Τι να διαπραγματευτείς; Να σε πληρώσουν τώρα για να φύγεις από τον Σώρρα; Γιατί με τον Σώρρα είσαι ή με την Ελλάδα; Να διαπραγματευτείς 10-20 εκατομμύρια και δεν έχει σημασία το νούμερο, γιατί όλοι έχουν ένα νούμερο στο κούτελο τους, να κάνει τι; Να προδώσεις τον αγώνα της ίδιας σου της Ύπαρξης; Μόνο ο Έλληνας μπορεί να προδώσει!