Παρασκευή, 4 Μαρτίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 2

Ελλήνων Συνέλευσις – Ε.ΣΥ. Αγίου Νικολάου Κρήτης
Ιωάννη Κονδυλάκη
Α.Φ.Μ. 997746527
- ΔΟΥ Αγίου Νικόλαου
Τηλ. 28410 89505    Email:
e.sy.ag.nikolaou@gmail.com


Δελτίο Τύπου 05/03/2016
      Ενημερώνουμε τους πολίτες ,της πόλης μας ,οτι ιδρύθηκε Ε.ΣΥ. (Ελλήνων Συνέλευσις) και στον Αγιο Νικόλαο Κρήτης. Είμαστε μια μη κυβερνητική, μη κερδοσκοπική οργάνωση και πολιτικός φορέας εγκεκριμένος απο τον Άρειο Πάγο, που απότερο στόχο έχει ,την συνένωση όλων των Ελλήνων , απαλλάσσοντας τους πολίτες από το εσωτερικό και το εξωτερικό τους χρέος . ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ.
     Η Ελλήνων Συνέλευσης, είναι η οδός για την εγκαθίδρυση της Ελληνικής Δημοκρατίας. Η Δημοκρατία είναι μία και δεν έχει κόμματα. Από το 1932 και μετά επικρατεί η κομματοκρατία. Με την δολοφονία του εκλεγμένου δημοκρατικά Καποδίστρια, ακυρώθηκε η 5η εθνοσυνέλευση, που θα ψήφιζε ο πολίτης για το πολιτικό σύνταγμα. Τότε σταμάτησε και η λειτουργία του μοναδικού έως και σήμερα Ελληνικού πιστωτικού ιδρύματος (ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΙΚΗ) και αντικαταστήθηκε από την Εθνική τράπεζα της Ελλάδος ( ιδιωτικό ίδρυμα ξένων συμφερόντων). Από τότε μέχρι σήμερα ,όλα αυτά τα κόμματα, που πριν τον Οθωνα ήταν ξένες συμμορίες , είναι υπεύθυνα για όλα τα δεινά του Ελληνικού Έθνους , επειδή μας διαίρεσαν, και κομμάτιασαν σε ομάδες την κοινωνία μας.
     Σκοπός λοιπόν της κάθε Ε.ΣΥ. , είναι η συνένωση όλων των Ελλήνων, απανταχού της Γης χωρίς κόμμα, χρώμα, δόγμα και να θυμίσουμε στου Έλληνες ότι, πρώτα γεννηθήκαμε Έλληνες και μετά μας έκαναν ομάδες. Από τους Έλληνες γεννήθηκε η δημοκρατία και η δικαιοσύνη .Η Δημοκρατία είναι μία και πρέπει να έχει Δικαιοσύνη, Λογική, Ελευθερία, Αρετή, Ισότητα, Αφθονία, Αλήθεια, Αισθητική, Αρμονία, Ανδρεία, Ευδαιμονία και Γνώθι σαυτόν. Επίσης η δημοκρατία έχει μόνο Δημόσια Διοίκηση χωρίς δόγμα, χρώμα και κόμμα και μόνο τότε είναι δημοκρατία. Δημοκρατία σημαίνει ' Ο κρατείν του Δήμου', η Ε. ΣΥ. ,  Ελλήνων Συνέλευσης ιδρύεται με σκοπό να επανεγκαθιδρυθεί η Ελληνικότητα, η Συλλογικότητα, η αληθινή Δημοκρατία, η Δικαιοσύνη και η απελευθέρωση της Ελλάδος από τα κόμματα.

     Ελληνίδες, Έλληνες, σύμφωνα με το ΦΕΚ 262-17/12/2014 και ΦΕΚ 18-25/01/2013(μνημόνιο) η Ελλάδα, η Τράπεζα της Ελλάδος και το Τ.Χ.Σ.  έχουν παραιτηθεί, αμετάκλητα και άνευ όρων, από οποιαδήποτε ασυλία, της οποίας είναι ή ενδέχεται να καταστούν δικαιούχοι, όσον αφορά στα «Ίδια» η τα περιουσιακά τους στοιχεία. Επίσης, σύμφωνα με το μνημόνιο, έχουμε υποβληθεί ουσιαστικά και αμετάκλητα, στην αποκλειστική δικαιοδοσία των δικαστηρίων του μεγάλου δουκάτου του Λουξεμβούργου και κάθε απόφαση των δικαστηρίων αυτών, θα είναι οριστική και εκτελεστή στο κράτος μας.

    Τα κόμματα και η κυβέρνηση, είναι υποχρεωμένα, να εκτελούν τις εντολές των δανειστών, λόγο του μνημονίου που έχουν υπογράψει, το γνωρίζουν και κοροϊδεύουν τους πραγματικούς Έλληνες αγωνιστές, μόνο και μόνο για να συντηρούν τα δικαιώματα τους και τις θέσεις τους.
Ο μόνος τρόπος απεμπλοκής από τα μνημόνια, είναι πλέον ,  ίδιοι οι Έλληνες αυτόχθονες ιθαγενείς – πραγματικοί ιδιοκτήτες και κυρίαρχοι της Ελλάδος, να ασκήσουν το δικαίωμα-υποχρέωση της κυριαρχίας τους, με το αναγκαστικό δίκαιο των εθνών, ώστε να δώσουμε οριστική λύση στα μεγάλα προβλήματα της ζωής μας.

    Το έθνος των Έλλήνων, έχει κληρονομικά κεφάλαια που αποκρύπτονται από τους κυβερνώντες συστηματικά, τεράστιο πλούτο μέσα στις τράπεζες στην Ελλάδα, με λογαριασμούς πολλών τρισεκατομμυρίων, που υπογράφονται κάθε χρόνο στον ισολογισμό της Παγκόσμιας Τράπεζας (της οποίας η Ελλάδα είναι ιδρυτικό μέλος) από τον πρόεδρο της δημοκρατίας ,, τον υπουργό οικονομικών και από όλους τους διεθνείς ελεγκτικούς θεσμούς και οργανισμούς.
    Εμείς , οι Έλληνες ,αυτόχθονες, ιθαγενείς ,πρέπει να πάρουμε την απόφαση να τους ενεργοποιήσουμε και να τους χρησιμοποιήσουμε προς όφελος μας. Μην περιμένετε από αυτούς που μας παρέδωσαν, μας κατέστρεψαν, μας κορόιδεψαν, μας έκλεψαν το μέλλον, το δικό μας και των παιδιών μας, να κάνουν την παραμικρή ενέργεια προς όφελος μας. Έχουν παραδώσει αμετάκλητα την εθνική μας κυριαρχία και συνάμα το δικαίωμα να παίρνουν αποφάσεις προς όφελος του έθνους μας και της πατρίδας μας. 
Καλούνται όλοι οι δημότες/πολίτες από κάθε κλάδο- οι εισαγγελείς οι δικηγόροι οι λογιστές και κάθε επαγγελματίας να προσέλθουν στα γραφεία της Ελλήνων Συνέλευσης για να ενημερωθούν και να ενεργοποιηθούν υπέρ της απελευθέρωσης της χώρας μας
    Ο πολιτικός φορέας Έλλήνων Συνέλευσης Ε.ΣΥ. , είναι το συνταγματικό όχημα μας ,για να μπορέσουμε να το κάνουμε αυτό εφικτό.
    Τα γραφεία σας στον Άγιο Νικόλαο, Ελλήνων Συνέλευσης Ε.ΣΥ. είναι στημένα,  έτοιμα και περιμένουν τους ιδιοκτήτες-δημότες να τα στελεχώσουν, για να προχωρήσουμε μαζί με όλους τους Έλληνες, στην εφαρμογή της πραγματικής δημοκρατίας και στον δρόμο εξόδου από την ψεύτικη κρίση, προς την ευημερία και την ευδαιμονία όλων των Ελλήνων.

ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΗ
Ε.ΣΥ. Άγιου Νικολάου Κρήτης
      
      Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                   Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                           
 Μάριος Κουνδουράκης                                                                               Γιώργος Αλέξης                   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου